‘‘Because we love fashion and dogs’’

Dogahaves is een exclusieve webshop voor modieuze doglovers. Ben jij op zoek naar mooie hondenaccessoires en natuurlijke grooming producten van hoogwaardige kwaliteit? Bij Dogahaves vind je de nieuwste internationale trends op het gebied van hondenartikelen en honden verzorgingsproducten.

Dogahaves is opgericht door twee zussen Shirley en Lynn met liefde en passie voor honden, mode en interieur. Dogahaves vindt het belangrijk dat je jouw hond kan verwennen met accessoires en verzorgingsproducten waar jij zelf ook gelukkig van wordt. Dogahaves richt zich daarom op exclusieve hondenaccessoires die passen bij jouw interieur en outfits.

Daarnaast biedt Dogahaves verzorgingsproducten aan voor honden op natuurlijke basis, ontwikkeld door een erkend dierenarts. De natuurlijke ingrediënten van biologische teelt bieden het beste voor je hond en zorgen voor een stralende huid en vacht. De producten bevatten allen het Natural Product Standard keurmerk welke de diervriendelijkheid en milieuvriendelijke duurzame productie garandeert.

De service van Dogahaves kenmerkt zich als vernieuwend, persoonlijk en gastvrij. Met liefde en passie helpt Dogahaves je bij het vinden van de perfecte design hondenhalsband, hondenkussen, hondenverzorging en andere honden musthaves. Kwaliteit, duurzaamheid en diervriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Laat een bericht achter en wij nemen persoonlijk contact met je op!

‘‘Let your best friend be your most beautiful and precious jewellery’’

Honden laten ons glunderen en maken ons intens gelukkig. Als volwaardig familieleden maken ze vele belangrijke momenten in ons leven mee. Ze horen bij ons en mogen worden gezien. Evenals de hondenaccessoires. Dat is waar Dogahaves voor staat. Het verheffen van hondenaccessoires zoals hondenhalsbanden en hondenkussens tot sieraden voor hond en baasje.

Het verbinden van hond en mens met moderne, duurzame en exclusieve hondenspullen voor alle rassen, van puppy’s tot grote honden. Onze uitgebreide collectie met een ruime keuze aan top- merken en ons eigen lifestyle merk DOGA is gemaakt van hoog- waardige (vegan) kwaliteit. Wij volgend de nieuwste trends en honden musthaves. Wij gaan niet alleen voor functionaliteit, maar onze exclusieve hondenspullen passen ook bij jouw interieur en outfits en maken je leven en dat van je hond nog mooier en makkelijker!