SluitenFilter

Een Ibiza hondenriem kopen? 

Wil je een Ibiza hondenriem kopen? Dogahaves biedt verschillende trendy en unieke hondenriemen aan in Ibiza stijl. De boho-hippiestijl laat je hond extra opvallen en is daarnaast zeer stijlvol.

Ibiza hondenriem van Dog With a Mission

De Ibiza hondenriemen van ons topmerk Dog With a Mission maakt jouw hond uniek. Het topmerk uit Nederland vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke en luxe hondenriemen, halsbanden en andere hondenaccessoires. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Unieke hondenriem

De unieke hondenriemen van Dogs with a Mission in Ibiza stijl zijn allen helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look en feel. De boho-hippiestijl is kleurrijk, origineel en vrolijk. De inspiratie voor de hondenriemen wordt opgedaan tijdens reizen naar prachtige en inspirerende plekken. De applicaties voor de hondenriemen worden gevonden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. Hoe tof en uniek! Alle producten worden daarnaast met de hand gemaakt, waardoor geen hondenriem hetzelfde is.