CloseFilter

 


Hondenriem van leer 

Ben jij op zoek naar een luxe hondenriem van leer? Dogahaves biedt verschillende trendy kleuren luxe leren hondenriemen aan. Van een pastel roze, wijnrood tot een licht grijze leren hondenriem. Bij Dogahaves.nl vind jij jouw unieke leren hondriem.

Hondenriem van Italiaans leer

De leren hondenriemen van ons topmerk Mutts & Hounds zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Italiaans leer met een grote zilveren gesp en D-ring voor een glanzende zilveren afwerking. Het Italiaans leer staat bekend om zijn soepele karakter en luxe uitstraling. Elke hondenriem is vervaardigd door deskundige leer vaklieden in het Verenigd Koninkrijk. Dogahaves heeft bij elke type hondenriem een uitgebreide beschrijving, productverzorging en stylingtips opgenomen! Wij van Dogahaves adviseren dan ook om deze teksten door te nemen om ervoor te zorgen dat jij de perfecte hondenriem kiest voor je hond.  

Advies aankoop hondenriem van leer

Heb je vragen over je toekomstige aankoop? Of heb je specifieke vragen over onze luxe hondenriemen van leer? Wij van Dogahaves helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies
 
Dogahaves is dé expert op het gebied van luxe en exclusieve hondenaccessoires. Bij ons worden alle bestellingen direct verzonden en zal jouw aankoop van een luxe hondenriem binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis worden bezorgd. Volg ons op Facebook en Instagram waar regelmatig acties en kortingscodes worden aangeboden. En vergeet je niet aan te melden voor de Dogahaves society nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, producten, sales en meer!