Gratis verzending binnen NL vanaf €100

Binnen 1 - 5 dagen in huis

Achteraf betalen

Ibiza hondenriemen

Ben jij op zoek naar een Ibiza hondenriem? Bij Dogahaves vind je kwalitatief hoogwaardige hondenriemen in Ibiza stijl van zacht en soepel leer. Vind hier jouw unieke Ibiza hondenriem van het exclusieve merk Dog With a Mission. Zoek je een bijpassende hondenhalsband? Kijk dan bij ons aanbod van producten van Dog With a Mission!

Kleur

Merk

Toont alle 11 resultaten


Een Ibiza hondenriem kopen? 

Wil je een Ibiza hondenriem kopen? Dogahaves biedt verschillende trendy en unieke hondenriemen aan in Ibiza stijl. De boho-hippiestijl laat je hond extra opvallen en is daarnaast zeer stijlvol.

Ibiza hondenriem van Dog With a Mission

De Ibiza hondenriemen van ons topmerk Dog With a Mission maakt jouw hond uniek. Het topmerk uit Nederland vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke en luxe hondenriemen, halsbanden en andere hondenaccessoires. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Unieke hondenriem

De unieke hondenriemen van Dogs with a Mission in Ibiza stijl zijn allen helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look en feel. De boho-hippiestijl is kleurrijk, origineel en vrolijk. De inspiratie voor de hondenriemen wordt opgedaan tijdens reizen naar prachtige en inspirerende plekken. De applicaties voor de hondenriemen worden gevonden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. Hoe tof en uniek! Alle producten worden daarnaast met de hand gemaakt, waardoor geen hondenriem hetzelfde is.

Advies aankoop Ibiza hondenriem

Heb je vragen over je toekomstige aankoop? Of heb je specifieke vragen over onze Ibiza hondenriemen? Wij van Dogahaves helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies
 
Dogahaves is dé expert op het gebied van luxe en exclusieve hondenaccessoires. Bij ons worden alle bestellingen direct verzonden en zal jouw aankoop van een luxe hondenriem binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis worden bezorgd. Volg ons op Facebook en Instagram waar regelmatig acties en kortingscodes worden aangeboden. En vergeet je niet aan te melden voor de Dogahaves society nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, producten, sales en meer!