Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

4 verbluffende honden huwelijksvoorstellen!

Door middel van deze huwelijksvoorstellen zal je partner gegarandeerd JA zeggen. 

 • Je trouwe vriend, drager van de ring
  Is jouw hond goed opgeleid? Overweeg om de ring aan de halsband van je hond te binden. Dit kan ook samen met een leuke strik!
  Tip: Maak deze strik extra speciaal door dezelfde stof te gebruiken als het pak van de bruidegom! Op aanvraag maakt Dogahaves voor jou deze unieke strik, geheel naar jullie wensen.

 

 •  Het Puppy-voorstel…
  Heb je het al eerder gehad over de aanschaf van een pup? Je toekomstige echtgenoot of echtgenote een pup en een ring geven op dezelfde dag, is een veilige manier om zijn/haar hart te laten smelten! Hoe kan iemand iets anders dan definitief “JA!” Tegen een puppyvoorstel zeggen?

 

 • Laat jouw viervoeter hem/haar vragen
  Een ander geweldig idee is om een nieuwe halsband, bedel of tag te bestellen die de vraag oproept, zodat jij het op de eerste plaats niet zelf hoeft te doen! Wij van Dogahaves staan open om met je mee te denken om dé vraag: “Wil je met me trouwen?” op een leuke manier te brengen aan de hand van onze exclusieve collectie. Waarschijnlijk zal je liefde van je leven deze originele manier niet verwachten. Lees voor meer tips ook onze blog over [hoe je jouw hond kan betrekken bij je bruiloft!]

 

 • Fashion dog
  Als je huisdier het niet erg vindt om nieuwe dingen te dragen, kun je overwegen om ze met een strikje en/of passende kleding te kleden. Het ringdoosje of de ring zelf zou je hieraan kunnen hechten. Onze harnasjes van het merk; Mutts And Hounds zijn niet overdreven en kitscherig, maar super stijlvol. Je kan een hondenriem aan het harnasje bevestigen, praktisch! Ook zal je hond dit gegarandeerd fijn vinden om te dragen.