esc_html_e('Loading...', 'vitrine');
Gratis verzending vanaf 100,00 euro
Shopping Bag
0
  • No products in the cart.
Type and press enter
Hondenkleding kleine honden hondenjas dogahaves

Mooie hondenkleding zoals een bomberjack of trui is booming! Bij Dogahaves vind je stijlvolle hondenharnassen en mooie hondenjasjes voor de kleine hondjes, zoals een chihuahua, dwergteckel, Pomeranian (oftewel Dwergkees) en Toy poodle.

Read More

Puppy benodigdheden aanschaffen Dogahaves

Yes! Het aftellen is begonnen, jullie pup is misschien al geboren of je hebt een leuke hond uit het asiel op het oog. Zo spannend! Maar wat komt er eigenlijk nog meer bij kijken? Dogahaves heeft de beste tips voor de benodigdheden voor jouw puppy.

Read More

mooie hondenhalsband kopen Dogahaves

Een mooie hondenhalsband kopen Wil jij een mooie hondenhalsband kopen? Bij Dogahaves koop je unieke en bijzondere hondenhalsbanden voor je hond van hoogwaardige kwaliteit. Van een puppy halsband en halsband voor een kleine hond, zoals een Pomeranian, Teckel, Toypoedel en Chihuahua. Tot een halsband voor een middelgrote en grote hond, zoals een franse bulldog, Cocker

Read More

Wil jij graag weten welke hondenborstel er bij jouw hond past? Dogahaves heeft een aantal tips voor de vachtverzorging van verschillende vacht soorten.

Read More

Mooie hondenmanden

De herfst is van start en de winter komt eraan. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe woonstijl met een bijpassende mooie hondenmand. Dogahaves heeft de hipste en mooiste woonstijlen van dit najaar op een rij gezet. Hierbij heeft Dogahaves mooie hondenmanden geselecteerd die perfect passen bij de verschillende interieurstijlen.

Read More

Vrijdag 27 september was Dogahaves te gast bij van Tilburg mode in Nistelrode. Jazeker, ook een mooie halsband voor je hond is in de mode!

Read More

Dogahaves bestempeld als meest stijlvolle site met moderne honden musthaves

Dogify, de meest hippe en bekende lifestyle blog voor jou en je hond, heeft Dogahaves approved!
Dogahaves is mega trots!

Read More

Luxe hondenhalsbanden, hondentuigen en hondentassen zijn hot

Een luxe hondenhalsband, hondentuig en hondentas is hotter dan hot. Loopt jouw hond nog met een cheap ass hondenhalsband over straat? Zonder hippe ibiza franjes en totaal versleten met vlekken en scheuren. Dan is het hoog tijd om een nieuwe luxe hondenhalsband aan te schaffen!

Read More

Dogmeeting

Onze beste tips voor het plannen, hosten en genieten van je eigen dogmeeting. Doglovers, Let’s party!

Read More

Vier verbluffende huwelijksvoorstellen

Dogahaves heeft 4 geniale tips om jouw hond te betrekken bij jouw huwelijksvoorstel.

Read More

Login

Lost your password?