CloseFilter

 


Luxe Hondentuig

Ben jij op zoek naar een stijlvolle, luxe hondentuig of luxe hondenharnas voor je hond van hoogwaardige kwaliteit? Bij Dogahaves koop je de meest exclusieve hondentuigen en hondenharnassen. Dogahaves heeft hondenharnasjes en hondentuigjes speciaal voor puppy’s en kleine hondjes, zoals voor een Dwergkees/Pomeranian, Mopshond en Chihuahua. Ook koop je bij Dogahaves.nl hondentuigen voor de middelgrote en zeer grote viervoeters onder ons, zoals een Labrador of Weimaraner. Wij bieden hondentuigen en hondenharnassen aan van de exclusieve topmerken Mutts & Hounds en Dogs with a Mission. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Een luxe hondentuig kopen?

Wil je een luxe hondentuig of luxe hondenharnas kopen? De hondentuigen en hondenharnassen van Dogahaves zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook zeer exclusief en stijlvol uit. Daarnaast kun je onze hondentuigen goed mix en matchen met je eigen kledingstijl en andere hondenaccessoires van dezelfde collectie. Hoe leuk is dat?! Wij blijven onze collectie hondentuigen en hondenharnassen uitbreiden met de nieuwste trends, so stay tuned.

Wat zijn de voordelen van een hondentuig?

Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer hondeneigenaren kiezen voor een hondentuig of hondenharnas:

  • – Sommige honden kunnen een hondenhalsband niet goed verdragen. Een Hondentuig of hondenharnas biedt dan een zeer goed alternatief, waardoor je hond weer happy mee de deur uit gaat.
  • – Steeds meer hondeneigenaren gebruiken een hondentuig of hondenharnas omdat het voor de hond aangenamer is.
  • – Een hondentuig of hondenharnas kan ervoor zorgen dat je hond minder aan de lijn trekt. Honden wandelen met een hondentuig van nature rustiger omdat ze meer vrijheid ervaren.

Dogahaves biedt alleen hondentuigen en hondenharnassen aan met een hoge kwaliteitsgraad. Alle luxe hondentuigen en luxe hondenharnassen zitten comfortabel, laten de schouders vrij, zitten niet in de oksels en verdelen de druk op het borstbeen (botje aan de voorkant dat uitsteekt). Bij elke type luxe hondenharnas of hondentuig staat een uitgebreide beschrijving, productverzorging en stylingtips. Wij van Dogahaves adviseren dan ook om deze teksten door te nemen om ervoor te zorgen dat jij de beste hondentuig of hondenharnas kiest voor je hond.

Exclusief hondentuig van Tweed stof

Dogahaves biedt verschillende keuze uit materialen aan, waaronder tweed stof. Deze exclusieve grove wollen stof uit Groot-Brittannië wordt al sinds 1837 vakkundig gesponnen in de Yorkshire wollen molens. Tweed wordt zeer dicht geweven. Het is dan ook goed wind- en waterwerend. Door het gebruik van de luxe Tweed stof zal je hond deze luxe hondentuigen heerlijk vinden!

Luxe Leren hondentuig

Ben jij op zoek naar een luxe leren hondentuig? Dogahaves biedt verschillende trendy leren hondentuigen aan van het exclusieve Nederlandse merk Dogs With a Mission. De luxe leren hondentuigen van Dogs with a Mission zijn allen volledig verstelbaar langs de hals en rond de borst van de hond. De leren hondentuigjes gaan dicht met mooie messing gespen. Als het hondentuig eenmaal goed is afgesteld gaat het gemakkelijk aan en uit door slechts 1 gesp los te maken. Allen leren hondentuigen zijn helemaal gevoerd met zacht leer zodat het zeer comfortabel aanvoelt voor je hond.

Trendy hondentuig van Mutts & Hounds

Ons topmerk Mutts & Hounds is het meeste exclusieve merk in Groot Brittannië op vlak van luxe hondenaccessoires. Mutts & Hounds ontwerpt luxe hondentuigen van exclusief Tweedstof en hoogwaardige kwaliteit katoen. Alle hondentuigen zijn volledig gestikt voor extra stevigheid. De hondentuigen zijn allen handgemaakt door vaklieden in Groot Brittannië. De hondentuigen zijn geschikt voor alle hondenrassen, van Chihuahuas tot Labradors tot Duitse Doggen. Wat Mutts & Hounds daarnaast heel bijzonder maakt is dat zij bijpassende luxe hondenaccessoires ontwerpen. Zo kun jij heerlijk mixen en matchen met jouw hondentuigje, hondenhalsband, hondenkussen en hondendraagtas. What do we want more?!

Uniek hondentuig van Dogs With a Mission

Dogs with a Mission maakt jouw hond uniek. Het topmerk uit Nederland vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke en luxe hondenhalsbanden, riemen en andere hondenaccessoires. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond. De luxe leren hondentuigen van Dogs with a Mission zijn allen helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look en feel. De boho-hippiestijl is kleurrijk, origineel en vrolijk. De inspiratie voor de leren hondentuigen wordt opgedaan tijdens reizen naar prachtige en inspirerende plekken. De applicaties voor de leren hondentuigen worden gevonden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. Hoe tof en uniek! Alle producten worden daarnaast met de hand gemaakt, waardoor geen hondentuig hetzelfde is.

Hoe bepaal ik de juiste maat hondentuig?

Als je eindelijk dat unieke hondentuig of hondenharnas voor je viervoeter hebt gevonden is het van belang om de juiste maat te bepalen. Maar hoe bepaal je welke maat hondentuig geschikt is voor jouw hond? Hiervoor heeft Dogahaves een sizeguide (maattabel) opgenomen bij iedere luxe hondentuig en hondenharnas, om verkeerde aankopen te voorkomen. In de sizeguide staat vermeld welke afmetingen er bij welke maat hondentuig horen. Ter indicatie zijn er in de sizeguide verschillende hondenrassen opgenomen, zodat je een goed idee krijgt welke maat luxe hondenkussen het beste is voor jouw hond. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Advies aankoop luxe hondentuig

Heb je vragen over je toekomstige aankoop? Of heb je specifieke vragen over onze luxe hondentuigen en hondenharnassen? Wij van Dogahaves helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies.

Dogahaves is dé expert op het gebied van luxe en exclusieve hondenaccessoires. Bij ons worden alle bestellingen direct verzonden en zal jouw aankoop van een luxe hondenhalsband binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis worden bezorgd. Volg ons op Facebook en Instagram waar regelmatig acties en kortingscodes worden aangeboden. En vergeet je niet aan te melden voor de Dogahaves society nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, producten, sales en meer!