Ruilen en Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je het artikel terug wilt sturen. Bewaar je verzendbewijs goed. Je mag het artikel zoals een halsband of harnas natuurlijk passen bij je hond, maar bij het ruilen of retourneren dient het artikel ongebruikt en in goede staat te zijn. Ook voor afgeprijsde artikelen geldt: niet goed = geld terug. Gepersonaliseerde artikelen die speciaal zijn gemaakt voor jou kun je niet ruilen of retourneren.

Hoe Ruil of Retourneer ik een artikel?
Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren kan je dit binnen 14 dagen doen door het artikel in originele verpakking met verzendbewijs retour te sturen naar:

Dogahaves
Koolmeesstraat 42
5409AE Odiliapeel

De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening van de verzender. Artikelen kunnen niet worden geretourneerd zonder originele verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is. Je retour wordt dan niet in behandeling genomen. Graag ontvangen we een korte beschrijving van de reden van retour.

Maak hiervoor eventueel gebruik van het retourformulier van DOGAHAVES.

Wanneer ontvang ik mijn geld retour?
Binnen een week nadat je je hebt bedacht en dit bij ons hebt aangegeven, geven wij jou je geld terug via de door jou gekozen betaalmethode. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de het geretourneerde hebben ontvangen. Als je er voor hebt gekozen om te betalen per acceptgiro, dan ontvang je een aangepaste factuur of komt de factuur te vervallen. Hiervan krijg je bericht van AfterPay. Wanneer je een bestelling via de webshop met een Giftcard hebt betaald, ontvang je van ons een nieuwe Giftcard code. Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

Nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier, dan komen wij er samen wel uit.