CloseFilter

Luxe hondenpenningen

Luxe hondenpenningen koop je bij Dogahaves.nl. Een luxe penning is een prachtig accessoire voor je hond. Dogahaves heeft verschillende soorten hondenpenningen, zodat er altijd een penning past bij de halsband en alle andere accessoires van jouw hond. De luxe hondenpenningen bevatten allen het stijlvolle logo van het merk DOGA. Dit maakt de hondenpenning zeer exclusief. De penning kun je gemakkelijk aan de halsband van je hond bevestigen. De hondenpenningen zijn niet alleen modieus, maar ook praktisch. Je kan de luxe hondenpenning namelijk door Dogahaves laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je viervoeter en je telefoonnummer. Dit wordt duurzaam en zorgvuldig verwerkt door een van de beste juwelierszaken in Nederland waarmee wij samenwerken. Laat jouw hond shinen met dit unieke sieraad!

Hondenpenningen goud, zilver en roségoud

De hondenpenningen goud, zilver en roségoud van het merk DOGA zijn een prachtig accessoire voor je hond. Eindelijk kunnen we onze hondjes stylen met de super trendy hondenpenningen! De hondenpenningen van goud, zilver en roségoud zijn gemaakt van duurzaam messing van hoogwaardige kwaliteit. De penning heeft een tijdloze en stijlvolle look die bij alle hondjes past. Het sieraad kan enkelvoudig worden gedragen, maar je kunt de penning ook laten personaliseren. De penning past bij al je hondenaccessoires en kun je bevestigen aan je modieuze hondenhalsband. De luxe hondenpenningen van DOGA zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit metaal met een legering van zink. Het is vergelijkbaar met roestvrij staal. Het materiaal is hard, sterk, slijtvast en het glimt je tegemoet.

Tip: Combineer de gouden en roségouden hondenpenningen met de bijpassende hondenhalsbanden van DOGA.

Hondenpenning personaliseren

Wil je graag de hondenpenning personaliseren? Dat kan! Dogahaves biedt de mogelijkheid de exclusieve hondenpenning te laten graveren met bijvoorbeeld de naam en je telefoonnummer bij een van de beste juwelierszaken in Nederland.

Wat moet je doen?
1. Voeg ‘Hondenpenning gepersonaliseerd’ toe aan je winkelmandje
2. Vul bij de Bestelnotities je verzoek in. Bijvoorbeeld: Storm 0655667788

Dogahaves zal een bevestigingsmail toesturen. De levertijd bedraagt ca. 2-5 werkdagen.

Waarom een hondenpenning?

Een hondenpenning aan de halsband van je hond is niet alleen mooi als sieraad en accessoire, maar ook erg belangrijk. Iedere hond is nieuwgierig en kan schrikken van bepaalde situaties. Je moet er niet aan denken, maar stel dat je maatje achter een kat of hert aan gaat? Of je hond schrikt van bepaalde geluiden en/of andere honden? Mocht het zo zijn dat je hond wegloopt dan is het erg fijn als er mensen in de omgeving je hond herkennen of dat je een telefoontje krijgt over waar je hond zich bevindt.

Stijlvolle hondensieraden

Ben je naast een luxe hondenpenning op zoek naar stijlvolle hondensieraden voor je hond? Dogahaves.nl heeft verschillende trendy hondensieraden. De sieraden kun je als een bedel aan de halsband van je hond bevestigen. De gouden- en zilveren Leopard en Boho eye sieraden kenmerken zich door de modetrends. Eindelijk kun je samen met je hond matchen. Bij de aankoop van een sieraad ontvangt het baasje hetzelfde sieraad in het klein. Hang de hondensieraden van Dogahaves bij de luxe hondenpenning van je hond, voor een shinie look!