Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Hondenpenning RVS

FilterenBeschrijving

De luxe hondenpenning RVS van Dogahaves is super sterk en onbreekbaar. En heel belangrijk, de hondenpenning RVS heeft een verhoogde bestendigheid tegen zuren en corrosie. De RVS penning is bestand tegen alle weersomstandigheden en kan goed tegen zowel zoet als zout water. Tip: Laat de hondenpenning personaliseren. Dit wordt duurzaam en zorgvuldig verwerkt in samenwerking met een van de beste juwelierszaken in Nederland. Een hondenpenning RVS kopen doe je bij Dogahaves!

Waarom een hondenpenning RVS kopen?

Een hondenpenning RVS is gemaakt van roestvrij staal (RVS). RVS heeft verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor honden eigenaren. Hieronder sommen wij een aantal goede redenen voor je op om na checken of een hondenpenning van RVS bij jou en je hond past:

 1. Duurzaam RVS is bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Dit betekent dat de hondenpenning bestand is tegen roest en andere vormen van slijtage. Hierdoor blijft de penning er langer als nieuw uitzien en gaat hij langer mee dan penningen van minder duurzame materialen.
 2. Waterbestendig RVS is niet poreus, waardoor het waterbestendig is. Dit is vooral handig als je hond graag zwemt of buiten in natte omstandigheden is.
 3. Roestbestendig Aangezien RVS bestand is tegen roest, zal een hondenpenning van RVS niet corroderen. Ook niet als deze blootgesteld wordt aan vochtige omstandigheden zoals regen. Je hondenpenning blijft hierdoor langer mooi!
 4. Makkelijk schoon te maken Een RVS hondenpenning is gemakkelijk te reinigen met water en zeep. Eventuele modder, vuil of vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd zonder het materiaal te beschadigen.
 5. Licht van gewicht RVS is een relatief lichtgewicht materiaal. Dit is belangrijk, zodat een hondenpenning de comfort van het dragen van een halsband of hondentuig niet beïnvloedt.Tip: Dogahaves heeft speciale lichtgewicht penningen van RVS. Deze lightweight penningen zijn smaller dan standaard penningen, waardoor deze penning zeer comfortabel is voor je hond. Voor puppies en zeer kleine hondjes zijn deze lightweight penningen ook te koop, in een kleinere variant!
 6. Personalisatie RVS hondenpenningen kunnen gemakkelijk worden gepersonaliseerd met gegevens zoals de naam van je hond, jouw contactgegevens en eventuele andere gegevens. De gravure zal langer duidelijk en leesbaar blijven dan penningen van andere materialen.

Door bovenstaande redenen is een hondenpenning RVS een praktische en aantrekkelijke keuze als je op zoek bent naar een duurzame en effectieve hondenpenning.

Luxe RVS hondenpenningen van DOGA

De luxe RVS hondenpenningen van het merk DOGA zijn een prachtig accessoire voor je hond. Eindelijk kan je jouw hond stylen met de super trendy penningen! De penningen in de kleur goud zijn gemaakt van duurzaam RVS van hoogwaardige kwaliteit. De penningen hebben een tijdloze en stijlvolle look die bij alle hondjes past. Het sieraad kan enkelvoudig worden gedragen, maar je kunt de penning ook laten personaliseren. Maak gebruik van de twee kanten van de penning en personaliseer je hondenpenning door het gratis te laten graveren! De penning past bij al je hondenaccessoires en kun je bevestigen aan alle hondenhalsbanden.

Tip: Combineer de gouden hondenpenningen met de bijpassende hondenhalsbanden van DOGA. 

Hondenpenning van roestvrij staal laten graveren en personaliseren bij Dogahaves

Wil je graag de hondenpenning roestvrij staal laten graveren en personaliseren? Dat kan! Wij doen aan gratis gravering. Dogahaves biedt de mogelijkheid de exclusieve hondenpenning te laten graveren met bijvoorbeeld de naam van je hond erop en je telefoonnummer bij een van de beste juwelierszaken in Nederland.

Wat moet je doen? 1. Kies de juiste variant hondenpenning 2. Vul per regel de gewenste gegevens in

Dogahaves zal een bevestigings e mail toesturen voor de door jouw bestelde gegraveerde hondenpenning. De levertijd bedraagt ca. 2-5 werkdagen en een bestelling boven €100 wordt gratis verzonden. 

Waarom een hondenpenning van roestvrij staal voor je trouwe viervoeter kopen?

Een hondenpenning RVS aan de halsband van je hond is niet alleen erg mooi als sieraad en accessoire, maar ook erg belangrijk en heel handig. Iedere hond is nieuwgierig en kan schrikken van bepaalde situaties. Je moet er niet aan denken, maar stel dat jouw hond achter een kat of hert aan gaat? Of je hond schrikt van bepaalde geluiden en/of andere honden? Dat je je hond kwijt bent? Mocht het zo zijn dat je hond wegloopt dan is het erg fijn als er mensen in de omgeving jouw hond herkennen of dat je een telefoontje krijgt over waar je hond zich bevindt.

Met behulp van de gegevens op de penning kan je hond snel weer thuis zijn als hij verloren raakt. Hieronder sommen wij nog meer redenen voor je op waarom het belangrijk is je roestvrij stale hondenpenning te laten personaliseren:

 • Identificatie bij verlies Als je hond verloren raakt, helpt een gepersonaliseerde hondenpenning om snel contact met jou op te nemen. Je telefoonnummer en eventueel de naam van je hond zorgen ervoor dat iemand die je hond vindt, gemakkelijk met je in contact kan komen om hem veilig terug te brengen.
 • Hulp van omstanders Een hondenpenning met de naam van je hond maakt het gemakkelijker voor omstanders om je hond te benaderen en gerust te stellen als hij verloren lijkt te zijn. Dit kan ervoor zorgen dat je hond niet in paniek raakt en helpt om een stressvolle situatie te verzachten.
 • Medische informatie Als je hond specifieke medische behoeften heeft kan dit op de hondenpenning worden vermeld. Denk aan allergieën of als je hond medicijnen nodig heeft. Dit is met name nuttig als je hond zoek is geraakt.
 • Herkenbaarheid Een gepersonaliseerde hondenpenning met de naam van je hond maakt het gemakkelijk voor andere mensen om je hond te identificeren. Dit kan nuttig zijn in situaties waarin je hond wordt verzorgd door iemand anders, zoals bij een honden uitlaatservice, dierenarts of een oppas.
 • Voorkomen van verloren honden Een duidelijk zichtbare hondenpenning kan potentiële dieven afschrikken, omdat het aangeeft dat je hond eigendom is van iemand anders en geïdentificeerd kan worden.

Wat zet je op een hondenpenning RVS?

Op een hondenpenning kun je belangrijke informatie zetten die je bijvoorbeeld kan helpen om je hond veilig thuis te brengen als hij verloren raakt. Maar wat zet je nu precies op jouw roestvrij stale hondenpenning?

Op de RVS penning is beperkte ruimte beschikbaar, dus het is belangrijk om de meest essentiële informatie op te nemen. Onthoud dat het doel van een hondenpenning is om je hond snel en veilig naar huis te brengen. Houd de informatie beknopt en gemakkelijk leesbaar. Controleer regelmatig of de informatie nog up-to-date is, vooral als er wijzigingen zijn in je contactgegevens. Zorg er voor dat je telefoonnummer actueel en correct is.

Hieronder sommen wij de aanbevolen gegevens voor je op:

 • Naam van jouw hond Wanneer iemand een verloren hond vindt, dan helpt de naam op de hondenpenning RVS om je hond gerust te stellen als de vinder je hond bij naam kan noemen.
 • Telefoonnummer Jouw mobiele telefoonnummer is waarschijnlijk het belangrijkste stukje informatie. Dit stelt mensen in staat om je te bereiken.
 • Microchipnummer Als je hond gechipt is, kun je het microchipnummer vermelden. Dit kan helpen om je contactgegevens op te halen.

Optionele informatie die je kunt overwegen:

 • Medische aandoeningen Heeft je hond speciale medische behoeften? Dan kan het handig zijn om dit kort te vermelden.
 • Woonplaat of postcode Het toevoegen van je woonplaats of postcode kan nuttig zijn, als je liever niet het volledige adres op de penning wilt plaatsen.
 • Beloning Sommige mensen kiezen ervoor om "Beloning voor terugkeer" toe te voegen. Dit kan een extra stimulans zijn voor mensen om contact met je op te nemen als ze je hond vinden.
 • Alternatief telefoonnummer Als je een tweede telefoonnummer hebt, kun je dit ook eventueel toevoegen.

Welke hondenpenning RVS is geschikt voor mijn hond?

Dogahaves heeft een groot assortiment RVS hondenpenningen, zodat er altijd een passende hondenpenning van roestvrij staal is voor jouw hond op puppy. Naast verschillende kleuren en stijlen kan je kiezen uit drie verschillende formaten. Naast de normale variant hondenpenning (meest verkocht) heeft Dogahaves ook speciale puppy hondenpenningen en lichtgewicht hondenpenningen speciaal voor puppy’s en kleine hondjes. Alle hondenpenningen van Dogahaves zijn graveerbaar. Hieronder zetten we de verschillende maten RVS hondenpenningen voor je op een rij:
 1. Hondenpenning Normal Ø 25 x 3 mm
 2. Hondenpenning Lightweight Ø 25 x 1,5 mm
 3. Hondenpenning Small / Puppy Ø 20 x 1,5 mm

De luxe hondenpenning RVS van Dogahaves is super sterk en onbreekbaar. En heel belangrijk, de hondenpenning RVS heeft een verhoogde bestendigheid tegen zuren en corrosie. De RVS penning is bestand tegen alle weersomstandigheden en kan goed tegen zowel zoet als zout water. Tip: Laat de hondenpenning personaliseren. Dit wordt duurzaam en zorgvuldig verwerkt in samenwerking met een van de beste juwelierszaken in Nederland. Een hondenpenning RVS kopen doe je bij Dogahaves!

Bekijk producten