Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Hondenverzorging

FilterenBeschrijving

Hondenverzorging van Lila Loves It bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Koop bij Dogahaves alle benodigde hondenverzorging, zoals hondenshampoo en potenzalf. De producten van Lila Loves It zijn gebaseerd op de gecombineerde kracht van natuurwetenschap en medicinale kennis.

Lila Loves It hondenverzorging producten

De honden verzorgingsproducten van Lila Loves It zijn gebaseerd op de gecombineerde kracht van natuurwetenschap en medicinale kennis. Hierdoor zijn zowel de tolerantie als de effectiviteit van de producten fantastisch. Lila Loves It is sinds 2013 actief in Munchen en onderzoekt en ontwikkelt er hoogwaardige verzorgingsproducten voor alle hondenrassen.

Hondenverzorging producten met natuurlijke en biologische ingrediënten

Lila Loves It is het nummer 1 merk voor  honden verzorgingsproducten met natuurlijke en biologische ingrediënten. Het Duitse merk staat voor “Only the best for your dog”. Siinds 2013 is men in samenwerking met gerenommeerde dierenartsen actief in het onderzoeken en ontwikkelen van hondenverzorgingsproducten, waarbij zij natuurlijke biologische ingrediënten en het probleemoplossend vermogen hoog in het vaandel hebben staan. De verzorgingsproducten dragen bij aan een gezonde en gelukkige hond met een glanzende vacht en gezonde huid. Benieuwd naar de natuurlijke en biologische producten van Lila? Bij Dogahaves vind je alle natuurlijke hondenverzorgingsproducten van Lila Loves It.

Natuurlijk & Biologisch

De hondenverzorging producten worden met passie, toewijding en gevoel in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. Daarbij wordt de kracht van de natuur gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontdekkingen op veterinair gebied. De producten bevatten enkel de beste natuurlijk en biologische ingrediënten uit de moderne geneeskunde en natuurgeneeskunde. De producten bevatten geen siliconen, parabenen, chemische onnatuurlijke toevoegingen en geur. Verder zijn de producten aangepast op de PH-waarde van de hondenhuid, wat belangrijk is voor een glanzende vacht en gezonde huid.

Probleemoplossend

Het welzijn van je hond staat bovenaan bij Lila Loves It. Om honden echt van hun klachten af te helpen is het belangrijk dat de producten die je gebruikt niet symptoombestrijdend zijn, maar probleemoplossend. Dat is wat de producten bieden. Bijzondere verzorgende en therapeutische producten voor je hond, waarbij de kracht van de natuur wordt gecombineerd met de laatste moderne wetenschappelijke ontdekkingen.

NPS-gecertificeerd en Nano vrij

Lila Loves It heeft als eerste zorglijn voor dieren de certificering voor het NPS-label (Natural Product Standard) met succes afgerond. Gebaseerd op de strikte normen van BDIH voor gecontroleerde natuurlijke cosmetica voor mensen, dekt de Natural Product Standard de verzorgingsproducten voor dieren. Het is daarom gegarandeerd dat de producten uitsluitend zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ook is gegarandeerd dat de producten FAIR TRADE zijn geproduceerd. Tot slot is gegarandeerd dat de productie diervriendelijk, milieuvriendelijk en duurzaam is. De producten zijn daarnaast Nano-vrij en vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen en formaldehyde. Dit samen maakt zijn de hondenverzorging van Lila Loves It zeer uniek en veilig in gebruik.

Kwaliteitsgarantie & Transparant over de inhoud

Lila Loves It zorgt ervoor dat haar producten volgens de hoogste normen worden vervaardigd. Dit betekent dat zij zich houdt aan de regelgeving die wordt gebruikt voor cosmetica die voor menselijk gebruik is bestemd. Men is gevestigd in München en onderzoekt, ontwikkelt en produceert haar hoogwaardige producten in cleanroom-laboratoriumomstandigheden onder voortdurend toezicht van een apotheker. Deze omstandigheden maken het mogelijk dat het populaire merk voldoet aan onze normen voor effectieve en milde hondenverzorging. Deze technische toewijding wordt gecombineerd met het gebruik van ultrazuiver water, dat ook vrij is van chemicaliën. Door het proces van stoomdestillatie verkrijgt men de biologische essentiële oliën die van de hoogste kwaliteit zijn. Het hyaluronzuur is sterk gezuiverd en bevat geen allergie veroorzakende ingrediënten. Het merk vindt het belangrijk om open en transparant te zijn over de oorsprong en samenstelling van haar ingrediënten. Een complete lijst van ingrediënten vindt je op de achterkant van de verpakking en / of op de bijsluiter.

Story of Lila Loves It

De hond van de oprichtster, Lila, gaf Lila Loves It niet alleen de naam van het merk, maar heeft de oprichtster vanwege haar ontstoken oren ook geïnspireert natuurlijke hondenverzorgingsproducten te ontwikkelen. Sinds 2013 is men actief in München en onderzoekt, ontwikkelt en produceert zij hoogwaardige dierverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle rassen van honden. Het merk is ervan overtuigd van de gecombineerde kracht van natuurwetenschap en medicinale kennis met betrekking tot natuurlijke hondenverzorgingsproducten. Men ontwikkelt haar producten met passie en toewijding. Hierbij gebruikt men kennis en vaardigheden van apothekers en dierenartsen.  

Hondenverzorging van Lila Loves It bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Koop bij Dogahaves alle benodigde hondenverzorging, zoals hondenshampoo en potenzalf. De producten van Lila Loves It zijn gebaseerd op de gecombineerde kracht van natuurwetenschap en medicinale kennis.

Bekijk producten