CloseFilter


Luxe hondenvoerbakken 

Wil je een luxe hondenvoerbak kopen? Wij van Dogahaves zien vaak dat hondenvoerbakken worden weg gesjoemeld in huis. Tijd voor verandering! Dogahaves werkt samen met de exclusieve merken Labbvenn en MiaCara, die minimalistische design hondenvoerbakken ontwerpen. De luxe hondenvoerbakken zijn een ware aanvulling zijn op je interieur. Vanaf nu mag de hondenvoerbak van je geliefde viervoeter gezien worden. Wij blijven onze collectie luxe hondenvoerbakken uitbreiden met de nieuwste trends, so stay tuned.

Waar let je op bij de aanschaf van een hondenvoerbak?

Bij de aanschaf van een hondenvoerbak is het belangrijk om te controleren of de voerbak geschikt is voor het voeren van dieren. Alle hondenvoerbakken bij Dogahaves.nl zijn goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen en het voederen van dieren. Je kan de alle hondenvoerbakken voor zowel hondenvoer als water gebruiken. Bij elke type luxe hondenvoerbak staat een uitgebreide beschrijving en productverzorging. Wij van Dogahaves adviseren dan ook om deze teksten door te nemen om ervoor te zorgen dat jij de beste hondenvoerbak kiest voor je hond.  
 
Een voerbak voor je hond plaats je op een rustige plek in huis, zodat je hond op zijn gemak van zijn maaltijd kan genieten. Heb je meerdere hondjes in huis? Dan is het verstandig om de voerbakken op voldoende afstand van elkaar te plaatsen. Hiermee zal je ruzies en buitensluiters voorkomen. 

De hoeveelheid voer is per hond verschillend en hangt af van de leeftijd, formaat en activiteit. Let daarom altijd op het gewicht, zodat je de voedingshoeveelheid aan kan passen aan de wensen van jouw hond. Vaak staat er op de hondenvoerverpakkingen een uitgebreide beschrijving hoeveel gram/ kilogram jouw hond mag hebben per dag. Zorg dok dat er naast de voerbak altijd een drinkbakaanwezig is met voldoende water. 

Hondenvoerbak van beton 

Ben je op zoek naar een hondenvoerbak van beton? Dogahaves biedt luxe betonnen voerbakken aan van hoogwaardige kwaliteit. De betonnen ontwerpen zijn modern en strak, waardoor de voerbak perfect matcht in een Scandinavisch en modern interieur. Daarnaast is beton perfect om te vullen met hondenbrokken (nat- en droogvoer) en water. De Hondenvoerbakken van beton zijn bedekt met impregneermiddel van de hoge kwaliteit.  

Hondenvoerbak van hout 

Kies je toch liever voor een luxe hondenvoerbak met houtverwerking? In het assortiment heeft Dogahaves ook voerbakken in combinatie met hout van het merk Labbvenn. Het hout heeft hoogwaardige kwaliteit doordat er gebruik wordt gemaakt van premium eikenhout. Door de eikenhoutverwerkingen stralen de hondenvoerbakken extra luxe en warmte uit! Het hout is bedekt met maar liefst 3 impregneerlagen die beschermen tegen water en vocht.

Hondenvoerbak van aluminium

Aluminium is zeer goed materiaal voor hondenvoerbakken. De luxe aluminium hondenvoerbakken van MiaCara zijn voorzien van een hoogwaardig kwaliteit aluminium frame met poedercoating. Hierdoor is de hondenvoerbak   gemakkelijk te reinigen en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik! Daarnaast zijn de aluminium hondenvoerbakken in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een voerbak past bij jouw interieurstijl.   

Hondenvoerbak van DOGA

Dogahaves heeft een eigen hondenvoerbakken lijn ontworpen met de naam DOGA. De luxe, design hondenvoerbakken bestaan uit de materialen metaal en keramiek. Deze materiaalsamenstelling zorgt voor een superluxe en moderne uitstraling. De hondenvoerbakken zijn afgewerkt met een coating laag, zodat je gemakkelijk kan reinigen. Daarnaast kunnen de hondenvoerbakken tegen vocht en etensresten. Met de DOGA hondenvoerbakken kun je mix en matchen met de trendy kleuren onderstellen; goud, rosé en zilver. Meer informatie zal snel volgen! 

Hoe bepaal ik de juiste maat hondenvoerbak?

Als je eindelijk die unieke hondenvoerbak voor je viervoeter hebt gevonden is het van belang om de juiste maat te bepalen. Hiervoor heeft Dogahaves per luxe hondenvoerbak een sizeguide (maattabel) opgenomen om verkeerde aankopen te voorkomen. Hierin staat vermeld welke afmetingen er bij welke maat hondenvoerbak horen. Ter indicatie zijn er in de sizeguide verschillende hondenrassen opgenomen, zodat je een goed idee krijgt welke maat luxe hondenvoerbak het beste is voor jouw hond.  

 Advies aankoop luxe hondenvoerbak 

Heb je vragen over je toekomstige aankoop? Of heb je specifieke vragen over onze luxe hondenvoerbakken? Wij van Dogahaves helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies.  
 
Dogahaves is dé expert op het gebied van luxe en exclusieve hondenaccessoires. Bij ons worden alle bestellingen direct verzonden en zal jouw aankoop in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen en maximaal 10 werkdagen bij jou thuis worden bezorgd. Volg ons op Facebook en Instagram waar regelmatig acties en kortingscodes worden aangeboden. En vergeet je niet aan te melden voor de Dogahaves society nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, producten, sales en meer!