Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Labbvenn

Exclusief, Scandinavisch, Minimalistisch & Modern

Luxe hondenspullen van Labbvenn

Labbvenn is gespecialiseerd in luxe hondenspullen in Scandinavische stijl. Labbvenn is in 2016 opgericht door twee designers die van honden houden en gelukkige eigenaren zijn van een ruige viervoeter. Ben jij op zoek naar luxe hondenspullen? Bij Labbvenn vind je jouw luxe hondenkussen, hondenbed, hondendeken en voerbak in Scandinavische stijl!

Kijk snel naar welke luxe hondenspullen van Labbvenn bij jou en je hond passen:

“It is a truly powerful phenomenon when a brand makes a stand for what it believes” 

De producten van Labbvenn kenmerken zich door een modern en minimalistisch ontwerp gebaseerd op de Scandinavische interieurstijl. Bovendien zijn de producten zo ontworpen dat ze gemakkelijker kunnen worden gereinigd. De eigenaren Jolanta en Piotr zijn sinds 2016 actief in het ontwerpen en ontwikkelen van design hondenaccessoires, waarbij kwaliteit en comfort voor zowel hond als eigenaar hoog in het vaandel staan. Benieuwd naar de producten? Bij Dogahaves kun je terecht voor al jouw design hondenaccessoires van Labbvenn.

Filosofie van Labbvenn

In search of beauty

De compromisloze benadering van uitmuntend design en vakmanschap is één van de onderscheidende kenmerken van Labbvenn. Het merk is uniek in door haar Scandinavische stijl en minimalistische productcreaties van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn de hondenaccessoires van Labbvenn in zelfs de meest uitdagende ruimten een mooie toevoeging zijn in huis.

Consistent interior

Labbvenn stelt zichzelf als doel hondenaccessoires te laten integreren in het interieur van hondeneigenaren. Dit voor een optimaal woongenot voor hond en eigenaar. De filosofie van Labbvenn is gericht op het creëren van samenhang en evenwicht tussen jou en je geliefde vriend in huis. Door het stijlvolle en minimalistisch design van de producten verheft Labbvenn de accessoires van je hond tot design meubelstukken in huis die een aanvulling zijn op je interieur.

Working with the best

Als trendsetter werkt het merk enkel met de beste ontwerpers. De productontwerpen zijn gebaseerd op het idee een ​​vriendelijke en harmonieuze ruimte te creëren. Hiervoor maken de ontwerpers gebruik van minimalistische technieken. Labbvenn houdt daarbij een hoge kwaliteitsnorm aan om het allerhoogste kwaliteitsniveau hondenaccessoires na te streven. Om deze reden is men zeer zorgvuldig in het selecteren van materialen. De materialen zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers uit de Europese Unie, zoals Italië, Duitsland en Polen. Daarnaast zijn alle producten handgemaakt door vaklieden uit de regio van Labbvenn.

Story of Labbvenn

Labbvenn is in 2016 opgericht door twee designers die van honden houden en gelukkige eigenaren zijn van een ruige viervoeter. Het bedrijf is gevestigd in een schilderachtige plaats aan de voet van de Sudeten-gebergte in het zuidwesten van Polen.