Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

MiaCara

Kwalitatief, Stijlvol, Duurzaam & Modern

Moderne hondenspullen van MiaCara

MiaCara is gespecialiseerd in designproducten voor je hond. Bij MiaCara vind je enkel moderne hondenspullen van hoge kwaliteit afkomstig van designers. Ben jij op zoek naar een design hondenaccessoire? Bij MiaCara vind je jouw moderne hondenkussen, hondenvoerbak, hondenbed, hondendeken, hondenhalsband en meer!

Kijk snel welke moderne hondenspullen van MiaCara bij jou en je hond passen:

“Beautiful Living with your dog”

MiaCara, Italiaans voor ‘Mijn liefste’, is gespecialiseerd in designproducten voor een mooie levensstijl met je hond. De eigenaren Sebastian en Barbara Zweig zijn sinds 2011 actief in het ontwerpen en ontwikkelen van design hondenaccessoires, waarbij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. MiaCara werkt samen met diverse gerenommeerde designers en heeft voor meerdere producten verschillende Design Awards gewonnen. Benieuwd naar de producten van MiaCara? Bij Dogahaves kun je terecht voor al jouw design hondenaccessoires van MiaCara.

Filosofie van MiaCara

Innovatieve ontwerpen & hoge functionaliteit

MiaCara-producten worden gekenmerkt door een duidelijke ontwerptaal en een unieke ontwerpstijl. Bij de productontwikkeling is de functie altijd van het allergrootste belang en biedt deze de creatieve inspiratie. Alle producten in de MiaCara-collectie moeten zowel functioneel als stijlvol zijn. Het zijn allen een perfecte combinatie van zowel een elegant ontwerp als een praktische functie. Alle producten zijn daarnaast van hoge kwaliteit, tijdloos modern en duurzaam.

Het innovatieve gebruik van materialen en een kenmerkend teruglopend kleurenpalet vormen ook een integraal onderdeel van de filosofie van MiaCara – wat resulteert in praktische producten die praktisch en mooi zijn om aan te raken.

De Nederlandse designers Regina Wol en Jon Assink, gespecialiseerd in luxieuze meubels, hebben ook bijdragen aan een aantal producten. Zie onderstaande items:

Uitzonderlijke kwaliteit & de beste materialen

MiaCara is compromisloos over de kwaliteit van haar producten – zowel in de materialen die zij selecteren als in de productieprocessen die zij gebruiken. Milieuduurzaamheid is hierbij een belangrijk basisprincipe voor MiaCara. Daarom gebruikt MiaCara alleen materialen die voldoen aan haar hoge kwaliteitsnormen.

Gemaakt met passie

MiaCara-producten worden voornamelijk in Duitsland met de hand gemaakt met veel aandacht voor detail. MiaCara wil dat haar producten met passie worden gemaakt en is daardoor zeer zorgvuldig in haar keuze voor leveranciers. Om deze reden zijn de leveranciers van MiaCara echt de beste in hun vakgebied. De meeste materialen en onderdelen zijn ook afkomstig uit Duitsland. Door dit te doen, zorg MiaCara ervoor zorgen dat alleen de beste grondstoffen worden gebruikt en dat alle producten voldoen aan haar uitzonderlijk hoge normen.

Story of MiaCara

Keer op keer merkte de eigenaren Sebastian en Barbara Zweig dat veel producten voor de hond niet waarmaken wat zij beloven. Op een dag weigert hun hond Cara zelfs op een nieuw hondenkussen te gaan liggen, omdat ze bang is voor het ruisen van de piepschuimballetjes.  Dat was het moment waarop Sebastian en Barbara dachten dat dit beter kan. Zij zijn er ook zeker van dat er veel meer hondenbezitters zijn die dezelfde vereisten hebben. Sebastian heeft als voormalig topmanager bij een gerenommeerde Zwitserse meubelfabrikant De Sede veel ervaring en knowhow voor speciale vulmaterialen en hoogwaardige, duurzame en gemakkelijk te reinigen stoffen. Samen met zijn creatieve vrouw Barbara is hij daardoor in 2011 gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van het eigen concept voor functionele, maar ook stijlvolle hondenproducten.

Duitse Design Award voor de Desco Hondenvoerbak

De hondenvoerbak Desco, ontworpen door designer Mathias De Ferm, is vereerd met de Duitse Design Award Special Mention 2019. Desco brengt een vleugje Scandinavische stijl in de keuken. De voerbak gemaakt van een gepoedercoat aluminium frame en wordt geleverd met twee roestvrijstalen kommen. De voerbak heeft slimme details zoals slipvrije voeten om zowel huisdier als eigenaar tevreden te stellen. Zie de [Desco Hondenvoerbak] voor meer detail informatie over dit design product.

Red Dot Desing Award voor Letto Hondenbed

Het Letto hondenbed heeft de Red Dot Design Award gekregen. De eenvoudige en strakke lijnen van het Letto Hondenbed maken het een hedendaags design meubelstuk, dat alles heeft om als een moderne klassieker te worden vereerd. De jury oordeelt dat het ontwerp van het Letto Hondenbed een stijlvolle aesthetiek presenteert en waardeert de combinatie van materialen die duurzame kwaliteit bevorderen. Zie het [Letto Hondenbed] voor meer detail informatie over dit design product.