Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Dog With a Mission

Kwalitatief, Boho-hippie stijl, Handmade, Dutch design

Hippe hondenspullen van Dog With a Mission (DWAM)

Dog With a Mission (DWAM) maakt unieke hondenriemen, halsbanden hond, mooie hondenmanden, unieke en andere hondenaccessoires. De bijzondere hondenaccessoires zijn helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look & feel. Ben je op zoek naar kleurrijke en hippe hondenspullen? Bij DWAM vind je al jouw hippe hondenhalsband, hondenketting, hondentuig en meer voor jouw bijzonder hond!

Kijk snel welke hippe hondenspullen van Dog With a Mission bij jou en je hond passen:

Dog With a Mission maakt elke hond uniek

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond. Jouw hond uniek maken doe je met Dog With a Mission.

Filosofie van Dog With a Mission

Dutch Design

Eigenaressen Kim Koopman en Eugenie Verbiest zijn twee hardwerkende vriendinnen, moeders en ondernemers met een liefde voor honden. Zij hebben van een creatief idee een uniek bedrijf gemaakt: Dog with a Mission. DWAM maken bijzondere hondenriemen, halsbanden en andere accessoires, helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look & feel. Reizen is de passie van Kim en Eugenie: zo komen zij op prachtige en inspirerende plekken. De applicaties voor de hondenriemen en halsbanden worden gevonden in unieke ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. DWAM speurt de hele wereld af naar de mooiste combinaties. Alle producten worden verder met de hand gemaakt, waardoor je enkel ambachtswerk van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt!

Unieke Boho-hippie stijl hondenaccessoires

DWAM-producten worden gekenmerkt door een unieke Boho-hippie en Ibiza stijl. De boho-hippiestijl van DWAM is kleurrijk, origineel, eigenzinnig en vrolijk, net zoals jouw hond. De producten zijn echte eyecatchers en een sieraad voor zowel hond als baasje. Doordat de accessoires met de hand worden gemaakt is ieder product anders en uniek.

Supporting special local and international animal welfare projects

De missie van Dog with a mission is op de eerste plaats om iedere hond met een mooie gekleurde halsband rond te laten lopen. Tevens gunt Dog with a Mission alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen DWAM bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van 4 KLM stewardessen. 

Op zonnig Bonaire doet stichting Kunuku Kakelvers goed werk voor zwerfhonden en andere verwaarloosde huisdieren. De voornamelijk Nederlandse vrijwilligers zorgen ervoor dat verwaarloosde honden weer op adem kunnen komen, (medische) verzorging krijgen, zich weer happy gaan voelen én een nieuw liefdevol thuis vinden. Dog with a Mission voelt zich speciaal verbonden met Kunuku Kakelvers en ondersteunt dit mooie en noodzakelijke werk met hart en ziel! Wil je meer weten over het werk van Kunuku Kakelvers – of misschien wil je wel een hond adopteren – neem dan een kijkje op https://fkk-bonaire.org/nl/

Het doel van Stichting Wings for Animals is om kleine tot middelgrote projecten waar ook ter wereld te ondersteunen. Tevens willen zij mensen bewust maken van dierenleed wereldwijd en hen motiveren hier iets aan te doen. Deze projecten ondersteunen zij door middel van donaties, het meenemen van goederen en te helpen op locatie. Ook bij deze stichting voelt Dog with a mission zich speciaal verbonden door onze affiniteit met reizen en doordat een van de eigenaressen ook verbonden is met de KLM en daardoor met eigen ogen kan zien waar de donaties voor gebruikt worden en zelfs spullen mee kan nemen. Zie ook www.wingsforanimals.nl.