Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Dogahaves bij van Tilburg mode

Vrijdag 27 september was Dogahaves te gast bij van Tilburg mode in Nistelrode. Jazeker, ook een mooie halsband voor je hond is in de mode!

 

Dogahaves te gast bij van Tilburg mode

We zien het steeds vaker; honden die mee gaan met hun baasje naar een lunchafspraak, een dagje shoppen en een weekendje weg. Ook bij van Tilburg mode in Nistelrode merken ze dat er steeds meer hondenbaasjes hun geliefde viervoeter mee nemen naar de modewinkel. En wat zou het dan leuk zijn om ook iets unieks en modieus te kunnen shoppen voor je hond!

Zo gezegd zo gedaan. Daar was Dogahaves 27 september bij de Feel good friday bij van Tilburg mode. Wat was het een leuke dag met veel ohhhh’s en ahhhh’s. We hebben de meest leuke verhalen van hondenbaasjes gehoord, waarbij de onvoorwaardelijke liefde voor hun hond er werkelijk vanaf spat. En als je zoveel houdt van dat harig beestje, dan wil je toch ook wel heel graag die unieke halsband of dat modieus hondenjasje. Het maakt ons iedere keer weer enorm gelukkig om hondenbaasjes te verblijden met mooie artikelen voor hun hond, waar ze al zo lang naar op zoek waren.

Hondenmode hondenjasjes

Hondenmode bij van Tilburg mode

Van Tilburg mode was als trendsetter op zoek naar de perfecte musthaves voor honden. Bij Dogahaves vonden zij alles wat je nodig hebt om je trouwe viervoeter te verwennen en verzorgen. De hondenmode bij Dogahaves varieert van bohemian en kleurrijke Ibiza halsbanden tot honden bomberjacks met sherpa fleece kraag. Zo zorg je ervoor dat jouw hond er ook elegant en modieus bijloopt.

Feel good friday bij van Tilburg mode

Hoe trap jij het liefst je weekend af? Met een lekker hapje of drankje, uurtje shoppen of ontspannende massage? Bij Van Tilburg Nistelrode hoef je niet te kiezen; tijdens de Feel Good Fridays wordt je verrast met de leukste workshops, tofste acties en lekkerste snacks. Het ultieme startschot voor je weekend. Check de website www.vantilburgmode.nl voor de eerstvolgende feel good friday!