Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

LABONI

Ergonomic design, luxury dog beds & High Quality

Luxe hondenbedden design voerbakken van LABONI

Het Zwitserse merk LABONI is gespecialiseerd in iconische luxe hondenbedden en moderne hondenkussens. Voor top design gecombineerd met functionaliteit en comfort ben je hier aan het goede adres. LABONI heeft als doel om alternatieven te creëren voor de monotone massa hondenbedden met monotone kleuren en altijd dezelfde vormen en materialen. Dit zie je terug in de prachtige en unieke designs hondenmanden van het luxe Zwitserse merk. Niet voor niets zijn vele hondenmanden en hondenbedden van Laboni zijn met prijzen bekroond.

Kijk snel welke mooie hondenkussens en hondenvoerbakken van LABONI bij jou, je hond én interieur passen!

“Pure Freude für Hund und Halter” 

Filosofie van LABONI

LABONI wil dat haar producten de wereld van honden en eigenaren praktisch, beter en sensueel mooier maken. LABONI vindt dat er altijd een goede reden moet zijn voor een nieuw product. Producten moeten betekenis en gebruik hebben. Ze moeten esthetisch zijn en beantwoorden aan verschillende, veranderende smaken en behoeften. De luxe bedden, kussens en design voerbakken kunnen het leven van hond en baasje alleen maar verrijken en vreugde brengen in het dagelijks gebruik als ze dit alles combineren.

Daarom staat LABONI voor:

  •      Hoge functionaliteit door een doordacht en doordacht ontwerp
  •      Verfijnd design voor tijdloos mooie producten
  •      Eersteklas kwaliteit door gebruik van hoogwaardige en innovatieve materialen
  •      Lange levensduur door complexe verwerking en perfect vakmanschap

Geschiedenis van Laboni

Een persoonlijke missie…
In het begin was er het idee om hoogwaardige en esthetisch verfijnde producten aan te bieden voor honden en eigenaren en om een ​​alternatief te creëren voor de monotone massa van monotone kleuren en altijd dezelfde vormen en materialen. Na lang zoeken en na veel gesprekken met fabrikanten en klanten moesten we echter toegeven dat bijna geen enkel product aan onze eisen voldeed. Een mooi ontwerp heeft immers geen zin als functionaliteit of zelfs kwaliteit wordt genegeerd – beangstigend als er ook verschrikkelijke prijzen worden gevraagd. Dus besloten we om “gewoon” alles in eigen hand te nemen.

Het begin van een spannende reis…
We wisten wat we anders wilden doen, wat we beter wilden doen – alleen het beste van het beste. Dus gingen we op zoek naar eersteklas materialen, innovatieve grondstoffen en vooral geschikte partners. We pakten onze verkenningsuitrusting in, boekten een ticket naar de maan en schreven ons in bij een datingbureau – nee, niet helemaal. Het zou allemaal iets te lang geduurd hebben. Dankzij internet, verschillende beursbezoeken en spannende reizen naar verschillende bedrijven in binnen- en buitenland hebben we gevonden wat we zochten. Het was constant op en neer en er waren een aantal prototypes die we ofwel volledig weggooiden of continu verbeterden.

We zijn er trots op dat we voor u een exclusief aanbod van mooie dingen van de hoogste kwaliteit, functionaliteit, afwerking en design hebben mogen ontwikkelen.

Top 10 hondenmerken met moderne hondenspullen

Dankzij de vele design hondenkussens en hondenvoerbakken behoort LABONI tot de top 10 hondenmerken met moderne en luxe hondenspullen. Lees in de volgende blog top 10 hondenmerken meer over LABONI en andere luxe hondenmerken!