Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Lila Loves It

Natuurlijk, Biologisch, Verzorgend & Probleemoplossend

Natuurlijke hondenverzorging van Lila Loves It

Lila Loves It is het nummer 1 merk voor biologische en natuurlijke hondenverzorging producten. Ben jij op zoek naar goede en natuurlijke hondenverzorging producten zoals hondenshampoo, hondentandpasta, hondenoogverzorging en meer? Bij Lila Loves it staat het welzijn van je hond bovenaan! De natuurlijke hondenverzorging draagt bij aan een gezonde en gelukkige hond met een glanzende vacht en gezonde huid.

Kijk snel welke natuurlijke hondenverzorging van Lila Loves It bij jou en je hond passen:

“Only the best for your dog”

Het Duitse merk Lila Loves It staat voor “Only the best for your dog”. Het Duitse merk is sinds 2013 in samenwerking met gerenommeerde dierenartsen actief in het onderzoeken en ontwikkelen van hondenverzorgingsproducten, waarbij zij natuurlijke biologische ingrediënten en het probleemoplossend vermogen hoog in het vaandel hebben staan. De producten dragen bij aan een gezonde en gelukkige hond met een glanzende vacht en gezonde huid. Benieuwd naar de natuurlijke en biologische producten van Lila? Bij Dogahaves vind je alle natuurlijke hondenverzorgingsproducten van Lila Loves It.

Filosofie van Lila Loves It

Natuurlijk & Biologisch

De honden verzorgingsproducten worden met passie, toewijding en gevoel in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. Daarbij wordt de kracht van de natuur gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontdekkingen op veterinair gebied. De verzorgingsproducten bevatten enkel de beste natuurlijk en biologische ingrediënten uit de moderne geneeskunde en natuurgeneeskunde. De producten bevatten geen siliconen, parabenen, chemische onnatuurlijke toevoegingen en geur. Verder zijn de producten aangepast op de PH-waarde van de hondenhuid, wat belangrijk is voor een glanzende vacht en gezonde huid.

Probleemoplossend

Het welzijn van je hond staat bovenaan bij Lila Loves It. Om honden echt van hun klachten af te helpen is het belangrijk dat de producten die je gebruikt niet symptoombestrijdend zijn, maar probleemoplossend. Dat is wat de verzorgingsproducten bieden. Bijzondere verzorgende en therapeutische producten voor je hond, waarbij de kracht van de natuur wordt gecombineerd met de laatste moderne wetenschappelijke ontdekkingen.

NPS-gecertificeerd en Nano vrij

Lila Loves It heeft als eerste zorglijn voor dieren de certificering voor het NPS-label (Natural Product Standard) met succes afgerond. Gebaseerd op de strikte normen van BDIH voor gecontroleerde natuurlijke cosmetica voor mensen, dekt de Natural Product Standard de verzorgingsproducten voor dieren. Het is daarom gegarandeerd dat de producten uitsluitend zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dat de producten FAIR TRADE geproduceerd zijn en de productie diervriendelijk, milieuvriendelijk en duurzaam is. De producten zijn daarnaast Nano-vrij en vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen en formaldehyde. Dit samen maakt zijn de verzorgingsproducten zeer uniek en veilig in gebruik.

Kwaliteitsgarantie & Transparant over de inhoud

Lila Loves It zorgt ervoor dat haar producten volgens de hoogste normen worden vervaardigd. Dit betekent dat zij zich houdt aan de regelgeving die wordt gebruikt voor cosmetica die voor menselijk gebruik is bestemd. Lila Het populaire hondenverzorging merk is gevestigd in München en onderzoekt, ontwikkelt en produceert haar hoogwaardige producten in cleanroom-laboratoriumomstandigheden onder voortdurend toezicht van een apotheker. Deze omstandigheden maken het mogelijk dat Lila voldoet aan de normen voor effectieve en milde hondenverzorging. Deze technische toewijding wordt gecombineerd met het gebruik van ultrazuiver water, dat ook vrij is van chemicaliën. Door het proces van stoomdestillatie verkrijgt Lila Loves It de biologische essentiële oliën die van de hoogste kwaliteit zijn. Het hyaluronzuur is sterk gezuiverd en bevat geen allergie veroorzakende ingrediënten. Lila vindt het belangrijk om open en transparant te zijn over de oorsprong en samenstelling van haar ingrediënten. Een complete lijst van ingrediënten vindt je op de achterkant van de verpakking en / of op de bijsluiter.

Story of Lila Loves It

De hond van de oprichtster, Lila, gaf Lila Loves It niet alleen de naam van het merk, maar heeft de oprichtster vanwege haar ontstoken oren ook geïnspireert natuurlijke hondenverzorgingsproducten te ontwikkelen. Sinds 2013 is het merk actief in München en onderzoekt, ontwikkelt en produceert zij hoogwaardige dierverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle rassen van honden. Het Duitse merk is ervan overtuigd van de gecombineerde kracht van natuurwetenschap en medicinale kennis met betrekking tot natuurlijke hondenverzorgingsproducten. Men ontwikkelt haar producten met passie en toewijding. Hierbij gebruikt men kennis en vaardigheden van apothekers en dierenartsen.