Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Mutts & Hounds

Kwalitatief, Trendy, Luxieus & Fashionable

Trendy hondenspullen van Mutts & Hounds

Mutts & Hounds is hét premium Britse lifestyle-merk voor modieuze hondenliefhebbers. Mutts & Hounds volgt de laatste (fashion)trends en brengt ieder seizoen nieuwe unieke collecties uit. Per collectie stemt Mutts & Hounds verschillende typen trendy hondenspullen op elkaar af. Hierdoor kan jij als fashionable hondenliefhebber verschillende hondenaccessoires, zoals hondenmanden, halsbanden, tuigjes en hondentassen, heerlijk met elkaar matchen.

Kijk snel welke trendy hondenspullen van Mutts & Hounds bij jou en je hond passen:

“Quintessentially English products for hound and home”

Mutts & Hounds staat voor een luxieus en fashionable lifestyle met je hond. Het Engelse merk is gespecialiseerd in designproducten met een typisch Engelse touch, waarbij (fashion)trends worden door vertaald naar hondenaccessoires. De oprichtster Laura is sinds 2011 actief in het ontwerpen en ontwikkelen van de trendy hondenaccessoires, waarbij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Kijk snel welke accessoires van Mutts & Hounds bij jou en je hond passen.

Filosofie van Mutts & Hounds

Lifestyle-merk voor hond en eigenaar

Mutts & Hounds is hét premium Britse lifestyle-merk voor honden en hun eigenaren. Het trendy merk biedt een breed scala aan hondenaccessoires, geïnspireerd op het prachtige platteland van Cotswold rondom de landelijke studio en werkplaats in Wiltshire. Van hondenbedden tot halsbanden tot bow ties; Mutts & Hounds biedt als lifestyle merk altijd een trendy en stijlvolle accessoire.

Trendy & Fashionable

Mutts & Hounds volgt de laatste (fashion)trends en brengt ieder seizoen nieuwe unieke collecties uit. Hierdoor onderscheid het Engelse merk zich van andere producenten. Per collectie stemt Mutts & Hounds verschillende typen accessoires op elkaar af. Hierdoor kunnen fashionable hondenliefhebbers verschillende hondenaccessoires, zoals hondenmanden, halsbanden, tuigjes en hondentassen, heerlijk met elkaar matchen.

Hoge standaard van kwaliteit

Ondanks de groei van het bedrijf vindt een groot deel van de productie van Mutts & Hounds nog steeds intern plaats. Hierdoor heeft het gepassioneerde team de flexibiliteit om elk seizoen spannende nieuwe stukken te introduceren en overal een hoge standaard van kwaliteit te behouden. Daarnaast bestaan de producten van Mutts & Hounds enkel uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo bestaan de hondenaccessoires uit hoogwaardig bedrukt linnen, exclusief Yorkshire tweed en Italiaans leer.

Story of Mutts & Hounds

Mutts & Hounds is in 2011 opgericht door Laura, een designer en hondenliefhebster met liefde en passie voor design, textiel en interieur. Laura werkte gedurende de start van Mutts & Hounds vanuit de logeerkamer. Hier begon zij met het ontwerpen van hondentuigjes, hondenriemen en hondenmanden. De gouden kans kwam toen Harrods hun eerste bestelling plaatste, en klanten uit de hele wereld het trendy en stijlvolle merk ontdekten. Inmiddels is Mutts & Hounds uitgegroeid tot het premium Britse Lifestyle-merk voor hondeneigenaren.