Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Nordog

Nordic design, Tijdloos & Europees vakmanschap

Nordic design hondenspullen van Nordog

Nordog is een modern Deens lifestyle merk voor honden. De visie van Nordog is comfortabele, tijdloze ontwerpen te maken en deze beschikbaar te maken voor een breed publiek van hondenbezitters. De inspiratie voor de designs komt voort uit modetrends, meubeldesign en ‘Nordic homes’. Nordog is gespecialiseerd in Nordic design ergonomische hondenkussens en hondenmanden. De hondenmanden en hondenkussens van Nordog passen perfect in moderne en Scandinavische interieur stijlen!

Kijk snel welke Nordic hondenspullen van Nordog bij jou en je hond passen:

“We believe in dogs and we believe in versatile design”

De visie van Nordog is om comfortabele, tijdloze ontwerpen te maken en deze beschikbaar te maken voor een breed publiek van hondenbezitters. Hierbij gelooft Nordog in een veelzijdig design, waarbij de kwaliteit voorop staat. Nordog vindt dat uw hond het allerbeste verdient. De orthopedische hondenmanden en hondenkussens van Nordog zijn zo ontworpen dat het in elk modern huis past!

Filosofie van Nordog

Lees hieronder meer over de kernwaarden en de filosofie van Nordog.

Nordic design 

Nordog haalt haar inspiratie uit mode, meubeldesign en ‘Nordic homes’. Men maakt het product zo dat het in elk modern huis past. Elke dag wordt hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor orthopedische hondenkussens en hondenmanden om het leven met een hond te verbeteren.

European craftsmanship

Nordog besteed veel tijd aan het vinden van de perfecte fabrikant voor ieder product. Haar favoriete fabriek is een familiebedrijf in Europa dat de hele organisatie beschermt en respecteert. Hier hecht Nordog veel waarde aan.We zorgen ervoor dat aan elk aspect van onze hoge kwaliteitsstandaard wordt voldaan. Dit jaar streven we ernaar om elke maand een nieuw product te lanceren. Soms kan het vinden van de juiste fabrikant voor ons ontwerp iets langer duren dan verwacht. Omdat we zoveel geven om elk aspect van de productie.

Top 10 hondenmerken met moderne hondenspullen

Dankzij de orthopedische hondenkussens en hondenmanden in Nordic design behoort Nordog tot de top 10 hondenmerken met moderne en luxe hondenspullen. Lees in de volgende blog top 10 hondenmerken meer over Nordog en andere luxe hondenmerken!