Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

William Walker

Aantrekkelijk design, Stijlvol & Hoogwaardig Duitse kwaliteit

Moderne hondenspullen van William Walker

Het Duitse merk William Walker maakt producten voor hondenliefhebbers met gevoel voor stijl. Zijn een uitgekiend design en de hoogste kwaliteit basisvereisten voor jou? De moderne honden halsbanden en hondenlijnen van William Walker creëren een wereld vol mogelijkheden om aantrekkelijke en individuele looks voor jou en je hond te creëren. Innovatiekracht, stijlvolle designs, hoogwaardige materialen en lokaal vakmanschap kenmerken dit moderne merk hondenspullen.

Kijk snel welke stijlvolle hondenspullen van William Walker bij jou en je hond passen!

“Attractive and individual looks for you and your dog”

William Walker is in 2018 in Hamburg opgericht door Alexander Vellguth en Roman Willenbrock. Het Duitse lifestyle merk voor moderne hondenspullen is gericht op hondenliefhebbers met gevoel voor stijl en design. William Walker hecht veel waarde aan haar eigen innovatiekracht, hoogwaardige materialen, lokaal vakmanschap en wereldwijde klanten. Men kopieert geen modetrends, maar creërt tijdloos aansprekende ontwerpen die opvallen zonder opdringerig te zijn. De mensen achter William Walker zijn enorm gedreven: “We willen niet stoppen om vandaag beter te zijn dan gisteren. We willen niet stoppen om morgen ons best te doen. We willen gepassioneerd blijven, voor onszelf, voor onze collega’s, voor mode, voor onze stad en vooral voor onze klanten met twee en vier benen.”

Filosofie van William Walker

Aantrekkelijk design

William Walker is een Duits lifestyle-merk dat zich richt op veeleisende hondenbezitters om plezier en stijl te brengen in het dagelijks leven met hun geliefde viervoeters. Houd je van je hond en waardeer je een aantrekkelijk design? Dan is William Walker iets voor jou! William Walker ontwikkelt expressieve producten die design en functionaliteit combineren. Vakmanschap, oog voor detail en de wens om voor jou en je trouwe viervoeter de best mogelijke producten te ontwikkelen zijn de drijfveren van William Walker.

Stijlvol en hoogwaardige Duitse kwaliteit

De stijlvolle hondenhalsbanden en lijnen van William Walker zijn handgemaakt en zetten met hun tijdloze design nieuwe maatstaven in de hondenmode. Met de hoogwaardige kwaliteit leercollectie voor hondenhalsbanden en hondenriemen werkt men met de beste materialen en creëren men een balans tussen design en functionaliteit. De combinatie van het fijnste suède in de buitenste laag en gewatteerd glad leer voor de binnenste elementen geeft onze honden het hoogste draagcomfort en de mens een comfortabele lijngeleiding. De metalen applicaties van hoogwaardig messing die in de kraag zijn omlijst, ronden het design optisch af. Ze beschermen ook de halsband – zelfs bij een grote trek aan de lijn. Dit verlengt de levensduur van de halsband, ongeacht het ras en de grootte van de hond.

Tijdloze halsbanden en riemen van William Walker

William Walker maakt hondenaccessoires die mensen altijd hebben geïnspireerd met hun aantrekkelijke uiterlijk en functionaliteit. Zelfs als elk van haar producten een inherent innovatief tintje heeft, blijft de topprioriteit het creëren van tijdloos mooie ontwerpen waarvoor geen modieuze houdbaarheidsdatum is. Als men beslissingen neemt over een nieuw ontwerp, is de eerste vraag die men zichzelf altijd stelt of het over 10 jaar nog steeds leuk gevonden wordt. Pas als de designers van mening zijn dat dit het geval is, is het nieuw ontwerp klaar en gaat men aan de slag.

The story of William Walker

Het was een zomerse dag in Hamburg, blauwe lucht boven de Elbe (dat is waar), de zon scheen heet en men wist dat ze naar buiten moesten om te profiteren van het mooie weer. Ze pakten hun badhanddoeken, pakten hun flatshare-hond Bandos (een bokser) en slenterden met zijn drieën over de Elbe-promenade in de richting van het Elbe-strand. Terwijl ze langzaam onze bestemming naderden, spraken ze over het leven en de soms ongrijpbare betekenis ervan.

Even later, toen ze op het strand zaten, met hun voeten in het warme zand en kijkend naar Bandos die op het water dartelde, terwijl op de achtergrond de grote schepen de poort naar de wereld passeerden, gebeurde het, het eerste William Walker-moment.

Op dit moment, in dit gesprek, op dit perfecte moment op het Hamburgse Elbe-strand, werden ze zichzelf weer bewust van waar ze van houden, wat hen beweegt, wat hen drijft en dat er geen beter moment en plaats is dan hier en nu om het leven te beginnen om het leven vorm te geven volgens hun eigen ideeën en wensen.

Ze zijn ontroerd door Hamburg, het water en de handel. Ze houden van hun Boxer Bandos, de perfecte momenten samen met hem, het bewuste genieten van het moment, terwijl ze gedreven worden door de wens om de wereld een betere plek te maken, een kleine afdruk in het zand om achter te laten en te weten dat we ons hart en ziel erin leggen.

Het idee van William Walker was geboren.

Voor de oprichters is William Walker een ja tegen het leven en een besef van alle goede dingen die onze geliefde viervoeters ons hebben gegeven.

De band tussen hond en baas is een band van liefde, vertrouwen, wild enthousiasme en oprechte genegenheid. William Walker geeft deze verbinding zijn zichtbare thuis. William Walker haar producten overtuigen door bewuste beperking. Onze fijn geselecteerde selectie van ontwerpen creëert ruimte voor de essentie, de tijd samen en dus de kans op onvergetelijke momenten samen, echte William Walker-momenten #wwmoments – zoals op hun eerste dag op het strand.