CloseFilter

Een suède hondenriem kopen?

Ben jij op zoek naar een stijlvolle suède hondenriem? Bij Dogahaves vind je kwalitatief hoogwaardige hondenriemen van zacht en soepel suède leer. Dogahaves vindt een mooie hondenriem voor je hond niet alleen praktisch maar ook een visitekaartje. De suède hondenriemen hebben een zeer luxe en stijlvolle uitstraling en unieke look en feel. De sterke, leren hondenriemen van suède hebben een prachtige structuur en zijn afgewerkt met grote zilverkleurige gespen.

Advies aankoop suède hondenriem 

Heb je vragen over je toekomstige aankoop? Of heb je specifieke vragen over onze luxe hondenriemen van suède? Wij van Dogahaves helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies
 
Dogahaves is dé expert op het gebied van luxe en exclusieve hondenaccessoires. Bij ons worden alle bestellingen direct verzonden en zal jouw aankoop van een luxe hondenriem binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis worden bezorgd. Volg ons op Facebook en Instagram waar regelmatig acties en kortingscodes worden aangeboden. En vergeet je niet aan te melden voor de Dogahaves society nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, producten, sales en meer!