Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Stoffen hondentuigen

FilterenBeschrijving

Ben je op zoek naar een stoffen hondentuig? of soft hondentuigje? Dogahaves heeft zachte tuigjes speciaal voor puppy’s en kleine hondjes, zoals voor een Pomeranian, Yorkshireterriër en Chihuahua. Ook koop je bij Dogahaves.nl zachte harnassen voor de middelgrote honden, zoals een Franse Bulldog, Mopshond en Teckel. De DOGA soft hondentuigjes zijn hip en zeer comfortabel!


Soft Hondentuigje kopen

Ben jij op zoek naar een stijlvol soft hondentuigje of stoffen hondentuig voor je puppy of volwassen hond van hoogwaardige kwaliteit? Bij Dogahaves koop je de meest zachte hondenharnassen. Dogahaves heeft tuigjes speciaal voor puppy’s en kleine honden, zoals voor een Dwergkees, Pomeranian en Chihuahua. Ook koop je bij Dogahaves.nl soft hondentuigjes voor middelgrote viervoeters onder ons, zoals een Franse Bulldog, Mopshond en Teckel. 

Mooie soft tuigjes bij Dogahaves

Wil je een mooi soft hondentuigje of zacht harnas kopen voor je hond? Bij Dogahaves vind je geen standaard hondentuigen! Een soft hondentuig of harnas van DOGA is is niet alleen praktisch, maar ziet er ook zeer exclusief en stijlvol uit. Daarnaast kun je onze zachte tuigjes goed mix en matchen met je eigen kledingstijl en andere hondenaccessoires van dezelfde collectie. Hoe leuk is dat?! Wij blijven onze collectie hondentuigen en hondenharnassen uitbreiden met de nieuwste trends, so stay tuned.

Wat zijn de voordelen van een zacht hondentuigje?

Je gaat meerdere keren per dag wandelen met je hond. Het is daarom belangrijk om een goede uitlaat set aan te schaffen, waar jij en je hond zich prettig bij voelen. Voor het maken van een goede keuze hebben wij de voordelen van een zacht hondentuigje op een rij gezet. Het blijft natuurlijk altijd een persoonlijke keuze. Daarbij is het met name belangrijk om te kijken wat jouw hond als het meest comfortabel ervaart. Vanwege onderstaande voordelen kiezen steeds meer hondeneigenaren voor een stoffen hondentuig of hondenharnas:
  • –    Sommige honden kunnen een hondenhalsband niet goed verdragen. Een Hondentuig of hondenharnas biedt dan een zeer goed alternatief, waardoor je hond weer happy mee de deur uit gaat. Een hondentuig of harnas is het meest geschikt tijdens het wandelen.
  • –    Op zoek naar een oplossing voor ‘hond trekt aan lijn’? Steeds meer hondeneigenaren gebruiken een hondentuig of hondenharnas omdat het voor de hond aangenamer is. Wanneer je hond een keer trekt aan de lijn, wordt de druk verdeeld over de borstkas van je hond. Deze druk ervaren honden vaak meer prettig dan druk op de nek.
  • –    Een goed hondentuig of hondenharnas kan ervoor zorgen dat je hond minder aan de lijn trekt. Dat wordt ook wel een anti trek tuig genoemd. Honden wandelen met een hondentuig van nature rustiger omdat ze meer vrijheid ervaren.
Dogahaves biedt enkel hondentuigen en hondenharnassen aan met een hoge kwaliteitsgraad. Alle luxe hondentuigen en luxe hondenharnassen zitten comfortabel, laten de schouders vrij, zitten niet in de oksels en verdelen de druk op het borstbeen (botje aan de voorkant dat uitsteekt). Bij elke type luxe hondenharnas of hondentuig staat een uitgebreide beschrijving, productverzorging en stylingtips. Wij van Dogahaves adviseren dan ook om deze teksten door te nemen om ervoor te zorgen dat jij het beste hondentuig of hondenharnas kiest voor je hond.

Verschillende soorten en verschillende maten tuigjes

Bij Dogahaves hebben we de beste stoffen hondentuigen voor kleine, grote en middelgrote honden. Ieder hond heeft weer een ander type tuigje nodig. Bij ons kun je verschillende maten krijgen. Denk aan 45 cm en aan 76 cm. Bij ons vind je gegarandeerd een comfortabel hondentuigje voor jou trouwe viervoeter. Denk aan een hurtta active tuig,  hurtta tuig, julius k9 idc en meer.

Soft harnas met kliksysteem

De soft hondentuigen van Dogahaves zijn allen gemakkelijk en snel te bevestigen. Wel zo fijn aangezien je meerdere keren per dag gaat wandelen met je hond.  De meest handige manier werkt als volgt: Je plaatst het tuig over de kop van je hond en tilt daarna één voorpoot van je hond op om het tuig helemaal om te doen en vast te maken. Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat de D-ring waar de lijn aan wordt bevestigd altijd over de rug loopt en zich aan de achterzijde van rug bevindt.

Hoe bepaal ik de juiste maat soft tuigje?

Als je eindelijk dat unieke soft tuigje of hondenharnas voor je viervoeter hebt gevonden is het van belang om de juiste maat te bepalen. Maar hoe bepaal je welke maat hondentuig geschikt is voor jouw hond? Hiervoor heeft Dogahaves een sizeguide (maattabel) opgenomen bij iedere luxe hondentuig en hondenharnas, om verkeerde aankopen te voorkomen. In de sizeguide staat vermeld welke afmetingen er bij welke maat hondentuig horen. Ter indicatie zijn er in de sizeguide verschillende hondenrassen opgenomen, zodat je een goed idee krijgt welke maat luxe hondenkussen het beste is voor jouw hond. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Advies aankoop soft hondentuigje bij hondenboetiek Dogahaves

Heb je vragen over je toekomstige aankoop? Of heb je specifieke vragen over onze stoffen hondentuigjes of luxe hondenriemen? Wij van Dogahaves helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en geven je graag advies. Dogahaves is dé expert op het gebied van luxe en exclusieve hondenaccessoires voor puppies en grote honden. Bij ons worden alle bestellingen direct verzonden en zal jouw aankoop van een luxe hondentuig binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou thuis worden bezorgd. Volg ons op Facebook en Instagram waar regelmatig acties en kortingscodes worden aangeboden. En vergeet je niet aan te melden voor de Dogahaves society nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, producten, sales en meer! Kenmerken en voordelen van hondenboetiek Dogahaves:
  • -    Uitstekende service & persoonlijk advies
  • -    Exclusief & handgemaakt
  • -    Levering binnen 1 tot 5 werkdagen
  • -    Gratis verzending vanaf 100,00 euro (NL)
 

Ben je op zoek naar een stoffen hondentuig? of soft hondentuigje? Dogahaves heeft zachte tuigjes speciaal voor puppy’s en kleine hondjes, zoals voor een Pomeranian, Yorkshireterriër en Chihuahua. Ook koop je bij Dogahaves.nl zachte harnassen voor de middelgrote honden, zoals een Franse Bulldog, Mopshond en Teckel. De DOGA soft hondentuigjes zijn hip en zeer comfortabel!

Bekijk producten