Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Zo organiseer je ‘the perfect’ dogmeeting

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze beste tips voor het plannen, hosten en genieten van je eigen hondenliefhebber meet up. Let’s party!

 • De gastenlijst…
  Allereerst is het van belang om een gastenlijst op te stellen. Vrienden en familie van je hond zijn vanzelfsprekend en van harte welkom! Bepaal hoeveel mensen je kunt accommoderen en nodig ze vervolgens uit met een leuke uitnodiging. Wil je graag verbinding maken met andere hondenliefhebbers voor netwerking of gewoon social meeting? Wil je een ras specifieke ontmoeting? En/of wil je je insta-vrienden ontmoeten in het echte leven? Gebruik de kracht van sociale media om gelijkgestemde hondenliefhebbers te regelen en uit te nodigen. En….tada! Je hebt een meet up!

 • Its al about the details…
  Als je eenmaal weet hoeveel mensen en hondjes/pups komen, kun je een locatie bepalen die gemakkelijk te bereiken is. Zorg dat de hondjes genoeg ruimte hebben om te spelen en dat het een veilige ruimte is verwijderd van grote obstakels etc. Vergeet niet een plan B, (nat weerplan) te hebben!Voor eten, decor of activiteiten kun je het zelf zo gek maken als wilt. Je kan het lekker rustig houden of juist verbluffend vormgeven. Thema-hapjes, decor, foto’s en activiteiten zorgen allemaal voor een onvergetelijk evenement. Waterkommen, toiletplekken, schaduwrijke plekken en toegang voor huisdieren zijn allemaal dingen om over na te denken voordat je het plan verder gaat uitwerken.

 

 • Gedurende de grote dag…
  Het evenement komt dichter bij…Stuur herinneringen door middel van sociale media en maak de genodigden nieuwsgierig en enthousiast. Zorg er daarnaast voor dat iedereen er klaar voor is en dat last-minute vragen op tijd worden beantwoord. Het is slim om doggy baggies en traktaties achter de hand te hebben voor noodgevallen. Overweeg om een paar aanwezigen uit te nodigen om vroeg te komen om je te helpen met de voorbereidingen. Vooral als je fancy decoraties gaat gebruiken of veel eten hebt om te bereiden.Verkleed je in stijl! Dat geldt voor jou en je hond. Bindt bijvoorbeeld een schattige of stoere strik aan de halsband van je hond en zorg dat je matcht met je viervoeter door je eigen kleding daarop af te stemmen. Vergeet niet om foto’s en video’s te maken, leg die herinneringen vast! Ook is het erg leuk om deze herinneringen te posten op je social media account, mensen zullen je gaan volgen en zien dat jouw evenement een succes is geweest. Voor wat meer formele evenementen kun je overwegen om een aangewezen fotograaf bij de hand te hebben.

 

 • HAVE FUN…
  Oke, Last but not least, veel plezier! Dit zijn jouw mensen. Leer hen en hun pups kennen achter het scherm. Je weet maar nooit of dit het begin is van een levenslange vriendschap.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][imagebox image_url=”13463″][/vc_column][/vc_row]