Gratis verzending vanaf €100 (NL)
Binnen 1 - 5 dagen in huis
Achteraf betalen
Mijn account

Dogahaves bestempeld als meest stijlvolle site met moderne honden musthaves

Dogify, de meest hippe en bekende lifestyle blog voor jou en je hond, heeft Dogahaves approved!

Dogify is een trendy online platform. Wekelijks geven Mila en Daniëlle je via leuke blogs en verassende video’s tips en nemen ze je mee in de nieuwste trends voor jou en je hond. Afgelopen vrijdag heeft Dogahaves de Dogify-approved stempel ontvangen. Dogahaves is mega trots!

 

Dogify-approved stempel

In de blog wordt Dogahaves omschreven als een stijlvolle site met moderne dog musthaves die behalve functioneel ook modieus zijn. Daarnaast heet Dogify een leuke unboxing video opgenomen van een pakket van Dogahaves. Benieuwd? Bekijk de blog ‘Dogify-approved: DOGAHAVES’ op de pagina van Dogify.

Dogify blog voor jou en je hond

Dogify blog over Dogahaves

In de blog gaat Dogify in op de lijn natuurlijke hondenverzorging van Lila Loves It en hondensieraden en hondenpenningen van DOGA verkrijgbaar bij Dogahaves. De zilver en goudkleurige hondenbedels heeft Dogahaves vorige week gelanceerd tijdens het hondenfestival Bark in the Park bij kasteel Groenenveld in Baarn. De hondenbedels zijn leuke accessoires voor je hond die je aan de halsband kan bevestigen. Naast de hanger voor je hond zit er ook een kleiner hangertje bij voor jou als baasje. Deze hanger kun je bevestigen aan je ketting of armband. Hierdoor kun je matchen met je hond! Kies bijvoorbeeld voor een trendy luipaard hanger. Ze zijn er in goud en zilver.

leopard goud hanger halsband hond 2.0

 

De komende tijd zul je vaker leuke blogs en video’s van Dogahaves tegenkomen op de blogs en video’s van Dogify. Zo zal Dogify binnenkort meerdere natuurlijke honden verzorgingsproducten van Lila Loves It testen én beoordelen! Denk aan de hondentandpasta op basis van biologische en natuurlijke ingrediënten en de hondentandenborstel van Lila Loves It, om het gebit van je hond sterk en gezond te houden. Maar ook de hondenshampoo en conditioner van Lila Loves It voor honden met een gevoelige huid en vacht komen aan bod. So stay tuned!